Welkom

PHP LogoMySQL Logo

Wat is 'SwimTrack' ?

SwimTrack is een tijdenvisualisatie-systeem; speciaal ontwikkeld voor wedstrijdzwemmers (m/v) uit Nederland en nu ook België. Met behulp van SwimTrack krijgt de individuele wedstrijdzwemmer in één oogopslag een indruk van zijn of haar vorderingen. SwimTrack bevat verder een uitgebreid overzicht van de persoonlijke (seizoens-) records. Ook een overzicht van behaalde limieten en een overzicht van de door hem of haar gezwommen club- en/of masterrecords maakt deel uit van SwimTrack.

Demonstratie-versie
Klik hier voor de demonstratie-versie van een persoonlijke pagina van SwimTrack. Of neem meteen een kijkje naar de ervaringen van Nederlandse en Belgische verenigingen die SwimTrack al gebruiken.

Is dit alles?
Nee, natuurlijk niet. SwimTrack kan, behalve een persoonlijk overzicht, op basis van alle gezwommen tijden verschillende soorten ranglijsten genereren. Verder maakt SwimTrack een einde aan het tijdrovende bijhouden en bijwerken van de behaalde limieten en clubrecords. SwimTrack creëert altijd accurate overzichten van limieten, master- en clubrecords.