Onderdelen

» Persoonlijke pagina
» Ranglijsten & Overzichten
» Beheer

 

Demo

» Persoonlijke pagina
PHP LogoMySQL Logo

Beheer

Het beheer-gedeelte van SwimTrack is door middel van een login en wachtwoord afgeschermd tegen ongenode bezoekers. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de verrichtingen van uw zwemmers (m/v) binnen uw vereniging. Het updaten van de tijdendatabase van SwimTrack na een gezwommen wedstrijd neemt hooguit twee minuten van uw tijd in beslag!

Het inlezen van een bestand met de (WAS- of Splash/LENEX-)uitslag is eigenlijk voldoende om alle onderdelen van SwimTrack (tijden, PR's, behaalde limieten, clubrecords etc.) in één keer bij te werken. Hierna krijgen de verantwoordelijken voor het bijhouden van de master- en/of clubrecords automatisch een e-mail wanneer er een nieuw record is gezwommen.

Door middel van een gebruiksvriendelijke editor is het mogelijk wedstrijdverslagen aan de uitslag toe te voegen. Kennis van HTML is niet nodig.

De te behalen limieten en niveautabellen in SwimTrack worden centraal beheerd en zijn daarom altijd up-to-date. U selecteert (eenmalig) welke limieten voor uw vereniging gelden en uw zwemmers en -sters krijgen deze direct te zien.